Hoe werkt Lichtletters te huur?


Nadat je hebt gekozen om je event compleet te maken met lichtletters van Lichte letters Te Huur, sturen wij jouw een factuur. Wij vragen u graag het hele bedrag over te maken en de overeenkomst kan je ingevuld en akkoord terug mailen naar Lichtletters Te Huur. Na het retour sturen en als de betaling is ontvangen worden de licht letters definitief gereserveerd voor jou.

Bij bezorgen nemen we ongeveer 7 dagen voor huurdatum contact op en geven wij onze tijdsindicatie voor het bezorgen door. Dit dien je zelf zo nodig door te geven aan de locatie.

Bij zelf afhalen vragen wij wel een borg te betalen van €150 die u weer terug krijgt wanneer u de letters weer terug komt brengen zonder schade. Verder horen we graag van te voren een tijdsindicatie wanneer u de letters op komt halen op de afgesproken dag.

Na afloop vinden we het altijd leuk om een mooie sfeer foto te krijgen met onze lichtletters en een recensie op onze Facebook of Instagram.

Lichtletterstehuur in 6 stappen

1 Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan.

2 Offerte van LichtlettersTeHuur

Accepteer de offerte of keur de offerte af.

3 Factuur

Na ontvangst van de factuur is er een borg die betaald dient te worden. Na betaling reserveren we uw bestelling.

4 Ontvangst lichtletters

Drie dagen voor het evenement worden jouw letters ingepakt en verstuurd. Zorg ervoor dat er iemand die die het in ontvangst kan nemen.

5 Inpakken

Na gebruik kan je de letters fatsoeneren en de eerst volgende werkdag terug sturen naar: Lichtletters Te Huur Osdorperban 788 1069 ZR Amsterdam

6 Borg

Na ontvangst zullen we de letters controleren en wordt je borg meteen terug gestort naar jouw bankrekening.