Over Lichtletters Te Huur

Wij zijn Robbie en Denise en zijn in juli 2019 getrouwd, en daar begint ons verhaal over LichtlettersTeHuur. Voor onze speciale dag waren we op zoek naar lichtletters en wij konden nergens de juiste letters vinden. Ze waren te klein of de lampen konden alleen in wit of warm wit, ze konden niet tegen regen en in de avond wilde wij de letters in een zaal neerzetten en de lampen een andere kleur geven. Allemaal dingen waar we tegen aan liepen. Robbie is zelf Timmerman en daarom hebben wij besloten om eigen letters te gaan maken.

We willen ons onderscheiden van de rest dus ipv. 100 cm hoog hebben we die van ons 120 cm hoog gemaakt. Daarnaast wilde wij het zo in elkaar zetten dat ze makkelijk waren om aan te sluiten en de lampen moesten van kleur kunnen veranderen en dat hebben we allemaal voor elkaar gekregen net op tijd voor onze eigen bruiloft. Dat was natuurlijk een groot succes en mensen kwamen al gauw vragen waar we onze letters vandaan hadden.

Paar maanden heeft het idee moeten inwerken op ons en we hebben besloten om meer letters te maken en deze te verhuren. De letters zijn ideaal voor elk evenement, of het nou gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een feestelijke opening. Het zijn echte eyecatchers en je gasten zullen ze ook erg mooi vinden.

De voordelen van onze lichtletters